Mediální zpravodaj – Drážďany a okolí - únor 2014

speciální vydání - kamélie v parku pillnitzkého zámku rozkvetla!

Dobrý den, fotografie v tiskové kvalitě k níže uvedeným textům si můžete stáhnout jako zazipovaný soubor (cca 7,7 MB) na href="http://de24.cz/pdf/2014-02-16_Drazdansky-zpravodaj-unor.zip. Ještě lepší rozlišení Vám s radostí pošleme maillem. Příští Drážďanské café pro česká média se koná 14.03.2014 klasicky v kavárně Borowski. Podrobnosti najdete na adrese www.ddin.cz/presse/cafe. Prosíme o předchozí přihlášení. | Máte-li zájem o zprostředkování volných vstupenek na jakoukoliv akci v Drážďanech či Sasku, dejte nám vědět. | Rádi Vám pomůžeme. Těšíme se na shledanou v Drážďanech!

Česko německá agentura pro komunikaci • Deutsch -Tschechische Agentur für Kommunikation

Sankt Petersburger Str. 28/312 ("Prager Zeile") | D-01069 Dresden

PRAHA: Sasko se představí na veletrhu Holiday World (stánek č. SH010) 20.–23.02.2014

Ke 175. výročí železniční trati spojující Drážďany a Lipsko přiveze Dopravní muzeum na veletrh do Prahy model lokomotivy Saxonia © Verkehrsmuseum Dresden

Sasko se představí na pražském veletrhu Holiday World ve dnech 20.–23.02.2014. Letos si na stánku Saska přijdou na své zejména fanoušci parní železnice.

PILLNITZ: Kamélie v zámecké zahradě již rozkvetla! Skleník otevřen do poloviny dubna 2014

Již nyní můžete vidět v pillnitzkém zámeckém parku rašící pupence jedné z nejstarších kamélií na evropském kontinentu.  © Uwe Meschke, Schlösserland Sachsen

Kamélie v zahradě zámku Pillnitz začala kvést a skleník je díky tomu veřejnosti přístupný již nyní, denně od 10 do 17 hodin. Otevřen zůstane až do poloviny dubna. Obdobím hlavního rozkvětu kamélie je zpravidla březen.

Drážďanský zpravodaj vychází jednou měsíčně. Přímá distribuce.

Vydavatel a redakce

Susanne Gertoberens • Deutsch -Tschechische Agentur für Kommunikation
mobil +49 172 2876891 • ☎ +49 351 88961071

Dresden Marketing GmbH